Hundposter

Hundposters

Letar du efter en hundposter? Då har du kommit rätt! Poster & Paw låter dig skapa en unik poster av din hund. Man brukar säga att hunden är människans bästa vän. För många av oss är detta inte bara ett talesätt utan en självklarhet. Vi på Poster & Paw kan hjälpa dig att hylla din bästa vän genom att skräddarsy en hundposter i någon av våra sex olika stilar. Vi kan skapa hundposters i stilar såsom vattenfärg, skiss porträtt, skiss helkropp, abstrakt, futuristisk eller minimalistisk. 

Hos Poster & Paw är det enkelt att skapa din unika hundposter. Du väljer ut ett foto på din hund som du laddar upp till oss på vår hemsida. Du väljer sedan den stil du önskar. Våra illustratörer skapar sedan en förhandsvisning av din hundposter som du får godkänna. Om du är nöjd med din poster trycker vi upp den och du får då den inom 2-3 arbetsdagar. 

En hundposter från Poster & Paw kan köpas med gott samvete. Vi samarbetar med ett lokala tryckerier i flera olika länder vilket gör att vi kan erbjuda såväl miljövänligt bläck som papper. Det är viktigt för oss och inte minst för djur runt om i världen. 

Vad är priset för en hundposter från Poster & Paw?

  • 30x40 cm - 695 kr
  • 50x70 cm - 795 kr

Många av våra kunder är hundälskare. Men du kanske har en katt du vill illustrera? Eller en häst? Ett marsvin? Ju fler desto bättre säger vi. Hör av dig till oss om du undrar över något eller har ett önskemål, så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig.

"Jag beställde två porträtt på mina älsklingar och blev så nöjd. Ni lyckades verkligen fånga Malte och Elsas personlighet. Tusen tack!"